Elmar Teeuwen | Strategie | Webdesign | Online Marketing

 Strategie | Webdesign | Online marketing

Online marketing

Succesvol online ondernemen met focus op conversie. Dat is waar ik u bij kan helpen. Een website of shop bouwen is namelijk pas het begin. Met online marketing maken we er een succes van. Internet marketing is de meest kosteneffectieve manier van marketing.

Google Analytics

Wij stellen Google Analytics zo in dat we per online marketing kanaal de prestaties kunnen monitoren naar aanleiding uw KPI's. Daarmee kunnen we het resultaat van onze online marketing werkzaamheden meten en zo nodig bijsturen.

Google Ads (PPC)

Om direct resultaten te behalen starten we vaak met betaald adverteren in Google Ads waarin u betaalt per klik. Wij kunnen de campagnes instellen en zorgen voor zoveel mogelijk relevante leads en conversies, want dat is natuurlijk waar het om gaat; aanmeldingen, registraties, telefoontjes, ingevulde contactformulieren, e.d. De Google Ads campagnes moeten regelmatig gecontroleerd en bijgesteld worden om uw advertentie budget zo effectief mogelijk te besteden.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO is het onderdeel van online marketing waarmee ik ervoor kan zorgen dat uw website hoger komt in de (niet betaalde) zoekresultaten van Google. Ik kan daarvoor talloze SEO technieken verwerken in de website om betere resultaten te bereiken. Voorbeelden van SEO werkzaamheden zijn technische verbeteringen aan de website, de individuele pagina's optimaliseren voor zoekwoorden, de gebruikerservaring verbeteren, links naar uw website verdienen, enzovoort. SEO is lange termijn werk. Resultaten worden stapje voor stapje, meestal pas na maanden echt duidelijk, maar vindbaar worden zonder aan Google te betalen is een blijvende investering.

Digitale nieuwsbrief

e-Mailmarketing is een vorm van marketing waarmee u op een zeer effectieve en betaalbare manier meer omzet kunt genereren uit uw bestaande netwerk. We laten een mobiel vriendelijke template bouwen in uw corporate identity. U kunt zonder beperkingen e-mailnieuwsbrieven versturen en online de statistieken bekijken. Wij maken de verschillende e-maillijsten voor u aan en importeren de door u verzamelde e-mail adressen.

Social media marketing

Social media kunt u gebruiken voor online mond-tot-mond reclame: een zeer effectieve vorm van online marketing. Een commercieel bericht dat een gebruiker verstuurt aan zijn eigen social media netwerk, komt betrouwbaarder over dan een bericht rechtstreeks afkomstig van een bedrijf. Een actieve social media pagina wekt vertrouwen bij potentiƫle klanten. Social media pagina's zijn steeds vaker van doorslaggevend belang voor klanten. Wij helpen met de grafische vormgeving van uw social media pagina's en de technische integratie in uw website of webshop, zodat u zelf uw social media kunt onderhouden.

Stappenplan

In het submenu vindt u de stappen die we samen zullen doorlopen. Deze artikelen zijn alleen voor onze klanten toegankelijk.

Vragen?

Voor vragen kunt u het onderstaande formulier invullen.