Elmar Teeuwen | Strategie | Webdesign | Online Marketing

 Strategie | Webdesign | Online marketing

Webdesign

Webdesign is mijn dagelijks werk, dat ik met veel expertise en ervaring voor mijn relaties verzorg. Ik bouw in de meest gebruikte Open Source content management systemen zoals Wordpress en Joomla. Zo'n CMS biedt vele uitbouwmogelijkheden, zoals een webshop, e-nieuwsbriefsysteem, klantenportaal, online boekingssysteem en dergelijke. Bovendien kunt u met een CMS de teksten en afbeeldingen zelf gemakkelijk onderhouden. Ik bouw websites en webshops die qua design perfect aansluiten op uw corporate identity, supersnel zijn, goed beveiligd zijn tegen hackers en bovendien geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines.

Onderhoud

Internettechnologie verandert in sneltreinvaart en om mee te blijven gaan met die laatste ontwikkelingen blijft onderhoud altijd belangrijk. Ook dat verzorg ik graag voor u. Natuurlijk zijn tussenvormen mogelijk, zoals dat u de teksten zelf wijzigt en alleen het technische versiebeheer aan mij overlaat. Desgewenst geef ik trainingen, op afstand of op locatie, voor diegene die zoveel mogelijk in eigen beheer willen houden.

Stappenplan

In het submenu vindt u de stappen die we samen zullen doorlopen. Deze artikelen zijn alleen voor onze klanten toegankelijk.

Vragen?

Voor vragen kunt u het onderstaande formulier invullen.